Newsfeed

Seething Akira: Pompey crossover band…..

Seething Akira - Ded

Seething Akira have released their latest video for new single Ded from the upcoming album Dysfunctional Wonderland. Ded is the latest single release from this talented & fabulous Pompey crossover band, and their new album Dysfunctional Wonderland was released 16th April.

Innovators and outstanding performers, Seething Akira is an award winning UK band known for infusing rock, electronic dance music and drum and base with shredding metal guitars and commanding vocals. Winning such competitions as Bloodstock, Metal To the Masses, Breakout Festival selection by Sikth and Portsmouth Guide awards Best Band 2018, Seething Akira are truly unique in a world of copy culture. The track Kenneth Dopeland,

Together with the voices of Kit DConrad & Charlie Bowes, Seething Akira have been tearing venues apart with their incredible, high energy live performance since 2012. With UK and EU tours under their belts, the band have put their stamp on festivals such as Victorious, Bloodstock, Camden Rocks, Techfest and Festival De Musique (Belgium) amongst others. The track Lucid Dream,

Having remixed for electronic crossover legends such as Pig & Empiron and worked with Ex Prodigy Jim Davies, Seething Akiraare set to become the future curators of Crossover music.Founder member Charlie Bowes (Production/Vocals) is joined by Kit Conrad (Vocals), Stu Radcliffe (Drums) Richard Ellis Speaight (Bass) and Simon Williams (Guitar).

«They are a band that need to be seen to be believed, especially in the live environment, where they truly thrive, being in their element. It’s no surprise that they have already supported the likes of Skindred, Hacktivist and Don Broco».

Dark Art Conspiracy

Band Members:

Kit Conrad (Vocals)

Charlie Bowes (Vocals/Producer)

Stu Radcliffe (Drums)

Richard Ellis (Bass)

Simon Williams (Guitar)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*