Newsfeed

Aeon Zen: Hinting at their history ever since the inception in 2008…..

Aeon Zen - New Album

Aeon Zen signs with Layered Reality Productions and announces new release!

International prog metal phenomenon Aeon Zen has joined forces with Layered Reality Productions to unleash their newest work onto the world in September 2021!

The band have launched a teaser with them hinting at their history ever since the inception in 2008 up until the year 2021, mentioning a full circle…

The new release will be Aeon Zen`s sixth album. An interesting and fun fact is that in 2013, Aeon Zen held a competition in conjunction with Sabre guitars, providing a passage from their track Downfall off the Enigma album for guitar players to play a solo over!.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*