Newsfeed

Mugshots: Feature many renowned special guests….

Mugshots - The Call

The Mugshots is Dark Rock. Theatrics. Majesty. Irony. Tales Of Love, Lust And Revenge.

The mugshots brand new single titled The Call, printed in a limited (300 copies) 12” vinyl version, due for release on Friday, May 21. The song Children Of The Night features a guitar solo by Jeff Mantas Dunn from Venom Inc, while on The Call Attila Csihar (Mayhem, Tormentor) declaims some verses by legendary English poet William Blake.

The Mugshots – this year celebrating their 20th anniversary – are now recording the new LP which will be released later this year, and which will feature many renowned special guests.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*