Newsfeed

Metalwings: Combines the finest elements of classical music and the timeless world of opera…..

Metalwings is a bulgarian sympho​nic/go​thic metal band formed in Sofia, Bulgaria in 2010 by the vocalist​and vio​la player Stela Atanasova. Current members of the band: Stela Atanasova – Vocals, Electric Viola, Keys; Vlad Enev – Bass; Martin Emilov – Rhythm Guitar; Angel Kitanov – Keyboards; Nikola (Blackie) Ivanov – Drums

On June 11, 2021, the new and second full-length album from Bulgarian band Metalwings will be released, called A Whole New Land, and this new album will be released as an Independent Release.

Metalwings is an unique combination of powerful guitars, angelic vocals and the gentle sound of viola.The hymn-melodic and epically uplifting classic symphonic metal of the Sofia based formation combines the finest elements of classical music and the timeless world of opera.

Tracklist

1 – A Whole New Land

2 – Monster In The Mirror

3 – Like A Willow Without Tears

4 – I See Your Power

5 – Silence

6 – Still Believe In Us

7 – Killer Of The Angel’s Love

8 – Wonders Of Life

9 – Passengers Between The Rails Of Life

10 – Second Chance

11 – Milo Moe Libe

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*