Newsfeed

Tormentror Bestial: A motivated and passionate band…..

Tormentror Bestial - Supplicium Plus Quam Bestia

The band states, «We are from Brazil, We are Tormentor Bestial, Yes, we play heavy metal music».

Tormentor Bestial presented their album Supplicium Plus Quam Bestia in April 2019, signed and published by Music-Records. An album well received by the press and by fans of heavy metal and thrash metal.

For the occasion of the new album, marking the band’s birthday, album scheduled for October 2021, Tormentor Bestial presents a new video clip from the album Supplicium Plus Quam Bestia.

The Brazilian band Tormentor Bestial, after 2 albums and 1 EP, returns with a new album Supplicum Plus Quam Bestia. This album was recorded, mixed and mastered in the studio Audiolab Vintage Studio by Niko Teixeira.

Brazil presents us, once again, a motivated and passionate band by mixing heavy metal and thrash metal.With this album, fans of thrash metal and heavy metal will find themselves, easily. This new opus plunges us into the 90’s – 20’s. Tormentor Bestial know how to mix Brazilian ferocity, European melody and American production!

After this album, in tandem with M.U.S.I.C. Records, Tormentor Bestial is working on an album to celebrate the band’s birthday by re-recording old songs.

Video content will be produced to accompany the release of this new album. Mixing and mastering will be done at Track Down Music, M.U.S.I.C. Records’ recording studio.This new album will relate the mastery of Tormentor Bestial and its quality of compositions.

Tracklist :

1. Own Hell

2. Nephilins

3. Tormentor Bestial

4. The One

5. Make Your Choice

6. Scars

7. Like a Flame

8. Doravante Brasil

9. Fucking Duality

10. Into the Storm

11. Supplicium Plus Quam Bestia

12. From the Past to the Future (bonus track)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*