Newsfeed

King Zebra: With sizzling hard rock…..

King Zebra – Wall Of Confusion

Swiss hard rock band King Zebra release new single Wall Of Confusion (feat. Guernica Mancini) on 18th May via Crusader Records.

Wall Of Confusion is a sizzling hard rock track and features stunning guest vocals from Guernica Mancini of Thundermother!  If there is anyone left out there that believes that you can trust all that you hear, then this slamming song might be good medicine for you. Super special thanks to Guernica for adding her amazing voice to this track.

Eric St. Michaels, Roman Lauer, Jerry Napitupulu, Manu Judge and Ben Grimm make up the talented band King Zebra. In early 2017 the band released their first single Bad Idea, which was followed by three other singles That’s What I Like, Firewalker and Like A Hurricane. 2019 saw their self-titled EP released, which exploded King Zebra onto the music scene with Firewalker gaining over 1.3 million streams on Spotify.

The last three years the band have played shows such as Rock The Ring and Rock Of Ages and has supported iconic bands such as Lynyrd Skynyrd, Uriah Heep and Rose Tattoo. The track She Don’t Like My R’n’R,

King Zebra has toured through Eastern Europe and played sold out shows abroad and in their home country of Switzerland.

In the year that brought on the global pandemic, 2020 saw King Zebra spend three weeks in Gothenburg and Sweden to produce their upcoming album with Oscar Nilsson (Hank Von Hell, Engel, We Sell The Dead).

King Zebra has just joined Crusader Records / Golden Robot Records. Bring on 2021 / 2022 – The year of the King.

Vocals – Eric St.Michaels

Lead Guitar – Roman Lauer

Rhythm Guitar – Jerry Napitupulu

Bass – Manu Judge

Drums – Ben Grimm

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*