Newsfeed

Vandallus: With main goal is to spread the art and sound of an era that won’t be forgotten…..

Ohio eventually became the center of a significant coal and steel industry and more important the band Vandallus that offers 80’s hard rock. Vandallus is an experienced group of musicians and soon they will release a new album and in the meantime we can listen to the single Motor High City,

«At the height of rock & roll (late to mid-70s), this song ranks with many of our favorite top albums Hard-Rock. Created with a “real” band playing together live and capturing a moment in time, using all analog gear and making quality a high priority in the sound of this release».

«Vandallus is an experienced group of musicians spawned out of the pure passion of 80’s rock and metal. We write great songs in the vein of late 70’s to mid 80’s. Mastered by Grammy winner Arnie Acosta (The Who, Frank Zappa, U2, Peter Frampton, Giant) The album  On The High Side takes you back to late 70’s to early 80’s in terms of the songwriting, feel, and production».

«Our main goal is to spread the art and sound of an era that won’t be forgotten by providing the same high energy music and performance, without cutting any corners».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*