Newsfeed

Love / Hate: Have been a fixture on the Hollywood Sunset Strip for thirty years…..

Love / Hate - Soul Mama

Love /Hate releasde new single Soul Mama on 14th May on Golden Robot Records. Soul Mama is a rockin’-sockin’, hard-hitting rock anthem in the tradition of AC/DC and Led Zeppelin. The track is from Pearl’s upcoming sixth solo record, Hell, CA, due for release in 2022. He is known for his work in Love/Hate, L.A. Guns and RATT.

The spirit of the Sunset Strip is still well and truly alive and rockin’ and so is Jizzy Pearl Love/Hate. Love/Hate has been a fixture on the Hollywood Sunset Strip since they released their debut album on Columbia Records, Blackout In The Red Room, in 1990 – it received much critical acclaim and was awarded Best Record Of The Year from both Kerrang! and Metal Hammer magazines. The original Love/Hate released five records in the 1990’s and toured with such bands as Skid Row, Dio, Ozzy Osbourne & AC/DC.

 Since that time singer Jizzy Pearl has kept the band alive with his own version Jizzy Perl`s Love/Hate and at the same time played, recorded and toured with such platinum artists as RATT, L.A. Guns, Steven Adler and currently Quiet Riot. Jizzy Pearl has released five solo records as well including 2018’s Frontiers record All You Need Is Soul.

2020 was the 30th anniversary of Blackout In The Red Room and to celebrate Jizzy Pearl`s Love/Hate played the entire album in full! 

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*