Newsfeed

The Tea Party: Might become an anthem for an appropriate celebration……

The Tea Party - Summertime

Canadian rock trio The Tea Party is kicking off this summer with their aptly named single Summertime – a song about enjoying good weather, good music and good friends while acknowledging all the sacrifices we’ve had to do in the last year to get this far. To accompany the song, the band is dropping a lyric video directed by Stuart Chatwood and Tivoli Films.

«Friends… you’ve been cooped up for way too long. You’ve all done the hard yards and have done the right thing with regards to keeping yourself and others safe. With absolute respect and humility, The Tea Party offers up this song with the hope that it might become an anthem for an appropriate celebration… People, come on now… it’s the Summertime» – Jeff Martin, The Tea Party.

With a career spanning thirty years and nine major-label releases, The Tea Party, composed of Jeff Martin, Jeff Burrows, and Stuart Chatwood, have successfully gained the attention of fans on a worldwide level. In addition to selling close to 2 million records worldwide, they have toured a countless number of times throughout Canada, the United States, Europe, and Australia.

 Much of the band’s success can be attributed to their larger-than-life stage presence. The band are celebrating on their 30th anniversary in 2021, with new music, several deluxe editions, and extensive touring planned when it’s safe to do so.

The Tea Party line-up:

Jeff Martin – Vocals, Guitar

Stuart Chatwood – Bass, Keyboards

Jeff Burrows – Drums, Percussion

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*