Newsfeed

HXTXD: With a unique hodgepodge of chaos and harmony……

HXTXD - Cannibals

The band  HXTXD is for fans of everything from melodic groove oriented southern metal to grindcore and melodic death! HXTXD is back with their blend of chaos and noise to pay homage to the last dying gasps of the world built by cannibals. The track The Storm

Cannibals is the second album from US metallers HXTXD. Blending elements of groove metal with traditional hard and southern rock elements, Cannibals is a unique hodgepodge of chaos and harmony. The tracks Static Contagion and Bite The Hand,

Line-up:

Drums: Cash Monty

Bass/Vocals/Keyboards- Rachel Staxx

Guitars/Vocals- Wesley Richards

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6869 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*