Newsfeed

Cruise To The Edge: 2022 artist lineup revealed!

Cruise To The Edge: 2022 artist lineup revealed!

 Sails May 2nd-May 7th out of Port Canaveral, FL

Marillion, Alan Parsons, Transatlantic, & Al DiMeola headline the biggest prog cruise ever!

Cruise To The Edge, progressive rock’s largest festival at sea is set to return in 2022 with it’s biggest cruise ever! The official artist lineup has been announced and includes the largest number of acts to sail the prog seas. The 5-night cruise sails from Port Canaveral, Florida, May 2nd – 7th, 2022, aboard the Royal Caribbean Mariner of the Seas visiting the Private Isle of Labadee and the Perfect Day at CocoCay. Reservations will reopen next Wednesday, June 9th, at Noon Eastern.

Headlined by prog legends Marillion, Alan Parsons, Transatlantic and Al DiMeola, the event features some of the world’s greatest prog-rock musical artists.  The lineup also includes returning acts Riverside, Saga, The Flower Kings, Adrian Belew, Haken, Pendragon and many more, alongside debuts by Al Stewart, King’s X, McStine and Minnemann, Pattern-Seeking Animals, and more.

 Beyond the sun, fun, and exquisite dining, there will be artist/cruiser photo experiences, Q&A sessions, special theme nights and other events designed to optimize the artist/fan experience. This year will once again feature the unprecedented CTTE Late Night Live, where fans can sign up to showcase their own musical talents.

The newly amped up Mariner of the Seas is packed with more ways to play on the most maxed-out short getaway ever. When the sun goes down, the night heats up with epic prog performances on stages throughout the vessel. Combined with some of the best food and service afloat, Cruise to the Edge is truly the greatest prog-rock show on earth and is a can’t-miss event for prog enthusiasts throughout the world.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*