Newsfeed

Matterhorn: With Blood Moon video…..

Matterhorn - Blood Moon

Matterhorn have a new video Blood Moon (Total Lunar Eclipse). The band states, «In June, our new single will be released via Apollon Records on all digital platforms».

Tommy Sebastian Halseth: Voice.

Andreas Stunes: Drums, Mellotron, Synth and Percussion.

Edvin Matthieson: Bass Guitar.

Arild Vårvik: Acoustic Guitar.

Sissel Tørring Brattli: Flute.

Frank Sæterhaug: Electric Guitar, Lead Guitar, Harmonica and Voice.

Blood Moon: written by Tommy Sebastian Halseth and Matterhorn.

Recorded at Haltbrekkleret Studio, Mixed by Arild Vårvik

Master by Niels Hofman

Artwork and Video by Enyeto Kotori

Tommy Sebastian Halseth the main man behind the band, tells us about Oceana, «A sanctuary, a holding point, a place where you can lower your shoulders and breathe out, regain energy and surplus. For everyone, but also for those who are struggling a little, with addiction, illness and trauma. It is certainly a beautiful and relaxing song».

Line-up:

Tommy Sebastian Halseth: Vocals.

Edvin Matthieson: Bass and acoustic guitar .

Andreas Stunes: Drums and keyboards.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*