Newsfeed

Inkarnation: With musicians from 4 different countries….

Inkarnation - To Begin With

Inkar-Nation is a new melodic doom/death metal band with 4 musicians from 4 different countries, and the band is currenly working with its debut album. The track To Begin With,

– Amir Kazkaz (Syrian guitarist/vocalist, living in Berlin, Germany)

 – Lucy Rollman (Bass, Brazilian/Portuguese living in Germany, host of Metal Is The Law radio show)

– Samuel Morales from Spain, (guitarist for Golgotha and ex-Hellvorn

– Paul Beltman from The Netherlands (guitarist/composer for River Of Souls, drummer with Grinpad, and previously the drummer of Sinister, Supreme Pain, and various other bands and projects.)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*