Newsfeed

Gob Patrol: With hard bass and buzz-sawing guitar riffs….

Gob Patrol – Bad Vibes

Las Vegas-based punk rockers Gob Patrol are set to unleash an uneasy and angsty new punk offering with their new single Bad Vibes, which was out on the 26th of May via Riot Records. Gob Patrol released their 2nd and most recent EP Spit in December 2020.

I’m fucking freaking out

It’s in my eyes

I’m feeling something strong

I realize

I did something wrong

I see cop lights

A black cat crossed my path

It’s got no eyes

Bad vibes

Bad vibes

I know there’s something wrong (bad vibes)

It’s in my eyes (bad vibes)

I feel something strong (bad vibes)

I realize (bad vibes)

I feel something strong (bad vibes)

I got bad vibes (bad vibes)

He’s a psychopath

He’s telling lies

Bloodstains on his hands

I can’t sympathize

I know there’s something wrong

I got bad vibes

I’m feeling the feeling strong

Bad vibes

I know there’s something wrong (bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

I’m feeling the feelings strong (bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

(Bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

I know there’s something wrong (bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

I know there’s something wrong (bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

I’m feeling the feelings strong (bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

(Bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

I know there’s something wrong (bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

Have another beer

And live your life

Your head get your head checked

And realize

Kicked out of the house

For wicked lies

Your life’s totally fucked

You’ve got bad vibes

I know there’s something wrong (bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

I’m feeling the feelings strong (bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

(bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

I know there’s something wrong (bad vibes)

I’ve got bad vibes (bad vibes)

An ode to punk legends Black Flag, Gob Patrol’s latest single describes that feeling you get when you’re in the presence of someone who terrifies or confuses you, giving you a bad vibe. Hard bass and buzz-sawing guitar riffs accent the crashing cymbals and minimal beats, with repetitive lyrics telling a story of fear and uneasiness.

Gob Patrol are heavily inspired by the legendary 80’s US punk scene highlighted by acts such as Black Flag, GBH, Minor Threat and The Germs. They are angsty, rebellious, chaotic and 100% pure old school punk rock – just how we love it.

The idea of Gob Patrol started in 2018 with guitarist Jay meeting the singer Slam in Las Vegas over a discussion of punk rock bands. They soon found bass player Gogo and drummer Cody.

The concept was to develop music based on the influence and sound of their favorite 80s punk bands, and to keep that sound alive in a growing scene. Writing guitar-driven songs inspired by bands such as Black Flag, GBH, and The Germs, Gob Patrol stay true to the genre.

 After recording their first demo, Gob Patrol hit the road playing shows to large crowds in California, Utah, Arizona, and raging in the Vegas scene. In December 2020, the band released their latest EP Spit.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*