Newsfeed

Been A While: With a soundtrack for some hazy high-octane Friday night action…..

Supreme Court – Been A While

It has been a while since Supreme Court made new music, and then the new album entitled Been A While is very suitable name.

Been A While is Supreme Court’s first release in more than 10 years. It also signifies Supreme Court’s return to playing live after the not-so-active 2010s. The band regards Been A While clearly as its strongest effort so far.

The album itself is filled to the brim with hard-hitting, sweaty, and heavy rock music, without forgetting some more melodic and moodier bits in songs like Röökibiisi and Vertigo. Ideal as a soundtrack for some hazy high-octane Friday night action.

Line-up:

Jussi Vee – Vocals and guitar

Tuomas K – Guitar and backing vocals

Tino – Bass and backing vocals

Olli – Drums

Tracklist:

1. First Bite

2. Ghosts of Yesteryear

3. No Pulse

4. Sinsoaked

5. Vertigo

6. Straight to the Source

7. Tideturner

8. It’s Been a While

9. Another Good Man Gone

10. Röökibiisi

11. Out of Slumber

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*