Newsfeed

Seething Akira: With thrashing guitars and EDM synths with both heavy and melodic vocal delivery……

Seething Akira - Dysfunctional Wonderland

Los Angeles, California – Independent future rock label FiXT is proud to announce the signing of UK electro-nu-core 6-piece band Seething Akira. The exclusive, multi-album deal includes a deluxe edition re-release of Seething Akira’s explosive debut album Sleepy Skeletor, featuring newly remastered bonus tracks Firepower and Airstrike along with instrumental versions available for the first time. Seething Akira is also releasing the band’s upcoming full-length album Dysfunctional Wonderland with FiXT this Fall.

 «We’re extremely excited to reintroduce Sleepy Skeletor to the masses, but this time with the power of FiXT behind us! Tracks from this album has taken us from major UK festivals to European tours, so we’re excited to present these classic tracks to as many ears as possible!» – Seething Akira

 Sleepy Skeletor (Deluxe Edition) showcases the bands charismatic roots, from high-octane beats, thrashing guitars and EDM synths with both heavy and melodic vocal delivery. The album features a collaboration with Olly Simmons (The Qemists) on the track Backlash and boasts production and mixing credits from Rhys Fulber (Front Line Assembly) and Jim Davies (The Prodigy, Pitchshifter, Victory Pill).

Sleepy Skeletor album Deluxe Edition is available now on all platforms from independent electronic rock label FiXT.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*