Newsfeed

Frank Palangi: With raw acoustic emotional side….

Frank Palangi – First Of Love

Frank Palangi is an indie rock recording artist who positively refuses to let a genre go dark. Show the raw acoustic emotional side or set free the driving energetic electric guitar with a feeding frenzy of gravelly, deep n gritty, vibrato vocals. Frank leaves it all on the stage with the passion flowing through his veins saying «I have no plan B on backing down on my dreams». The track Bring on The Fear,

Fire Of Love is taken off his upcoming EP due out this fall 2021 It offers the message of fixing our mistakes and essentially freeing us with that one thing that brings us all together, which is Love. (only with hard rock guitars, and a badass «bring it on baby» attitude that is the rock genre.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*