Newsfeed

Pressure: With satirical song about how desperate certain people get when the bars close!

Pressure - Fem I Tre

Yesterday Fem I Tre, the new single of Sweden band Pressure is out!

«As always the new single pertains to pressures of life and for the past year and a half, we have all felt a lot of pressure. Most people are ready to go out to a bar or event and have some drinks, some laughs, hang out with friends now that the world is slowly coming back to life».

«But when the drinks go down sometimes your wisdom flows out. And perhaps you want more out of the evening? ».

The song Fem i Tre is a satirical, song about the guys (and gals) who are desperately looking for someone to take home from the bar for the night. You have all heard the bad pick-up lines, and we all know the type that drinks a bit too much and flirts with everything that moves. Fem i Tre is their anthem!

In English, the Swedish title Fem i Tre”means the time 2:55 am. Many Swedish bars close at 3:00 am so the song is just about how desperate certain people get when the bars close.

Line-up:

Guitars, drums, backing vocals – Simon Forsell

Lead vocals – Olof Jönsson

Guitar – Patrik Buhr

Bass – Ignacio Arrúa

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*