Newsfeed

Depressive Witches: Historic province and black metal from two brothers…..

Depressive Witches – Bad Flask

Picardy is a historic province and a former administrative region of northern France, east of Normandy and north of Paris. The band Depressive Witches from the Picary region isn`t histric yet, but their album Bad Flask might change this?

French black metal band Depressive Witches released their debut album Bad Flask. The release was recorded by Jonas Sanders & Ivan Houben, and mixed/mastered by Jonas Sanders at Blackout Studio, Brussels.

Depressive Witches was formed in 2018 at Picardy, France by two brothers Sick Bab (Vocals, Guitars) and Torvuus (Guitars, Drums) who was inspired by the second black metal wave, Finnish black metal and epic bands like Inquisition and Immortal.

1. Carfax 00:00

2. Bad Flask 04:54

3. Le Parjure 08:21

4. From the Woods I Rise 13:15

5. Tainted Like a Crow 18:37

6. Today I Will Not Avoid The Valley Of Giants 23:51

7. Medieval Strip Club 29:58

8. Raise Your Scramasaxe 33:05

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*