Newsfeed

OzNor: First release with ballads and hard rock….

OzNor – Something Different

Šamorín is a small town in Slovakia that, despite its size, managed to host the European Championships in terrain running four years ago. I don’t know how sporty the one man band OzNor is, but Norbert Ozogany have obviously made an effort to produce the new album Something Different out 1 July. The track The Last Drop,

The new album will be the band’s first release that features ballads and hard rock music. The album was recorded, produced, engineered and mixed by Norbert Ozogany at Oznor Studio. OzNor was formed in 2019 in Samorin, Slovakia by Norbert Ozogany as a one-man instrumental studio project. The band recorded 2 albums – Sea of Stars (2021) and Stormbringer (2019), and also released 1 EP – Shattered Illusions (2020).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*