Newsfeed

Valyear: Reminds that rock are not dead…..

Valyear – Revolution Fear

Valyear is a four piece hard, alternative/metal band from Toronto, Ontario, Canada.They started in 2014 by Chad Valyer – Vocals, Geoff Wilson – Guitars, Joe Petralia – Bass and Nick Mavroukas – Drums vow to have their music reach as many people as possible with their moody, energetic, live show, tightness and a camaraderie that is very evident on stage. They also bring back a style and swagger they feel has been missing in music for quite some time. The track Beneath The Machine,

Valyear are not afraid to pull from their influences which range from Hank Williams to Meshugga and everything in between while promising not to leave any genre untouched or unexplored. With their recent signing to Wormholedeath Records. Valyear will release their full length album titled Revolution Fear worldwide.

Valyear are here and ready to remind you that ROCK IS NOT DEAD!

1. Beneath The Machine

2. Feed My Pain

3. Dirty

4. Like a Zombie

5. Hit The Ground

6. Fall Too Far

7. I Hate Your Face

8. Rise My Enemy

9. Screams (Live at The Atria)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*