Newsfeed

Efpix: Mixed partly in the band`s home studio…..

Efpix - Overcome

Efpix released new single!

Russian industrial metal band Efpix released their new single Overcome from the upcoming album No More Remorse which will be released at the end of 2021. The release was recorded and mixed in the band’s home studio and in Zaris Studio where the band recorded the drums. Mastered by Dan Swanö at Unisound Studios.

Lyrics:

The whole world is going against me now

I’ll save myself, I’ll stay myself

I’ll smash the walls, I’ll keep control

Someone above the sky is looking down on me

He knows we’re against each other now

Explicit signs of the coming death

Is something that makes me rush my way

I will rise

Through the darkness of this world

I will rise

No one will stop me now, no one knows the painful price

Of being someone going against the world

I will die

Trying to be myself in this valley of the blind

Lies, is there any point of being alive?

I almost failed the life

I tried

I will rise

Through the darkness of this world

I will rise

No one will stop me now, no one knows the painful price

Of being someone going against the world

I will die

Trying to be myself in this valley of the blind

Is there any point of being alive?

I cannot find any reason

Today I’d rather die

Despite the grief I’ll destroy this world

Overcome the cold of my fallen hopes

Find a relief and turn it to rage

I need no one

I will rise

Through the darkness of this world

I will rise

No one will stop me now, now I know the painful price

Of being someone going against the world

I will die

Trying to be myself in this valley of the blind

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*