Newsfeed

The Hornets: With an edgy, neurotic song, played with particular vital energy…..

The Hornets – Heavier Than A Stone

The superman, a talented figure, idolized and envied by all for some particular characteristic, but which at the same time creates discomfort and a peculiar annoyance that only very few are able to admit it and show. Aren’t you one of those very few? Superman (Nietzsche) is an edgy, neurotic song, played with particular vital energy with an undefined vocal line, but what does it matter, guitars do it! Here’s the second single Superman (Nietzsche)from The Hornets’ debut album Heavier Than A Stone out on July 16th 2021 via Go Down Records.

Stefano Francia | guitar, vocals

Alberto Francia | bass, vocals

Giovanni Artioli | guitar, vocals

Andrea Rovituso | drums

The track Female Creed,

Female Creed, not a simple description of the stereotypical female aspect, on the contrary!  The opposite!  We want to represent the multitude of colors and facets that characterize each of us, without distinction!  And to make it clear, who more than a woman can do it !?

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*