Newsfeed

La Nausée: Found behind a wall of disinformation….

La Nausée - Battering Ram

 «La Nausée  is a in-your-face-sludge  band hailing from Ghent, Belgium. In a time where reality is hard to grip, where truth has to be found behind a wall of disinformation, where freedom is a lie and where free speech is drowned in a swamp of mind numbing ‘entertainment’, is where La Nausée has come to be, as an antidote against self-suffocation, Quietism, and abandonment of exploring our true self without illusion».

On May 7, 2021, the debut EP from Belgian sludge metal project La Nausée has been released, called Battering Ram. This debut EP has been released on cassette and CD through Spectral Hound Records.

Tracklist:

1 – Controlled

2 – Lighted By A Torche

3 – Like Coin

4 – Mass Drown

5  – Split

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*