Newsfeed

Threads Of Fate: Has been a breath of fresh air…..

Threads Of Fate - ?

Threads Of Fate signs with Layered Reality Productions!

American symphonic, cinematic, progmetal band Threads Of Fate has inked a deal with Layered Reality Productions, becoming a part of our ever growing musical family!

 The band featuring John Pyres, Vikram Shankar & Jack Kosto already left an impression with the release of their 2018 EP Funeral For The Virtuous taking cues from known Symphonic Metal bands but giving it a sound of its own, throwing in doom atmospheres, progressive sidesteps and more. With the next release, the band will be expanding their sound further!

 John Pyres had the following to say about the signing:

«We are very excited to be teaming up with the guys in Layered Reality for the release of our debut album. Working with these guys has been a breath of fresh air – it’s wonderful to team up with a label who understands artistic expression and creativity the way we do, and we can’t wait to share all the new music we’ve been working on».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*