Newsfeed

DemUnillusions: From far far north…..

DemUnillusions - Lost Vanguard

DemUnillusions is a symphonic metal band from far far north.

DemUnillusions – a symphonic-metal band established on the 2nd of October 2012, in the ice city of Severomorsk (Russia). The tack Lost Vanguard,

The music is based on themes of freedom, insanity and struggle with oneself. The sound combines both dark motives and light melodies and energy. A powerful and epic symphonic base, heavy and melodic riffs, ringing and elastic bass, pulsating drums and non-academic vocals that is not standard for the genre.

The track Lost Vanguard has an old version in Russian in 2015, but was re-recorded in English and in the modern sound of the group in 2021. The 2020 track Paranioa,

Music and lyrics by DemUnillusions. Produced by DemUnillusions. All recorded by DemUnillusions. Mixed and mastered by Andrey Brodsky at Slaughtered Studio, Moscow, Russia Cover artwork and logotype design by DemUnillusions. All music arranged, vocal melodies, drums, bass and orchestrations by DemUnillusions.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*