Newsfeed

Planet Of The Dead: The songs crawl with cosmic horror….

Planet Of The Dead – The Pilgrim

New Zealand stoner and doom four-piece band Planet of the Dead have just revealed a music video for a new track off the band’s forthcoming second full-length album  Pilgrims, due out on July 23rd.

Decibel Magazine who commented  the new track, «Like their Fear Of A Dead Planet debut, the upcoming album explodes from the speakers. The songs crawl with cosmic horror while huffing the rocket fumes of Clutch’s Spacegrass. The track Escape From The Smith`s Grove,

Produced by James Goldsmith at The Surgery, Wellington, NZ and mastered by Brad Boatright at Audiosiege, Portland, US, the follow to Fear Of A Dead Planet debut album set for release on July 23rd and sees Planet Of The Dead churning out supermassive and megalithic riffs inspired in creepy tales of classic science fiction and horror. The track Directive IV,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*