Newsfeed

Kade Storm: Focuses on a very heavy atmospheric sound and a dark thematic.

Kade Storm - Ascension

Kade Storm’s new album Ascension is a blackened doom metal LP comprised of three very long and heavy tracks, clocking in at a little over 43 minutes. The album focuses on a very heavy atmospheric sound and a dark thematic.

Ascension tracklist:

1 – Wrath Of The Fallen

2 – Cursed Invocation

3 – The Exiled Heretic

Kade Storm have impressing enough done the composition, writing, instruments, voice, programming, mixing, mastering, etc. Artwork very generously produced and permitted for use by Dalila Belazi. Kade Storm have been described as black metal with hints of doom metal and death metal, and even with elements og sludge and goth. Kade Storm himself prefer to describe the music as black metal given its aesthetic and tone, but with a heavy doom netal dynamic to the sound. The influence is numerous but obviously inspired by atmospheric, dark and heavy music and music from death metal and black metal from Northern Europe

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*