Newsfeed

Tragedy And Triumph: Plans to storm the stages with a live line-up…..

Tragedy And Triumph - Where Mountains Rise And Hearts Fall

On 18 June, Where Mountains Rise And Hearts Fall, the debut album of the Viking/melodic deathers from Tragedy And Triumph, was released. The album was recorded and produced by mastermind Marius Berendsen (Mallevs Maleficarvm, Antares, Ex-Thyrgrim) itself, who was also in charge of founding this project. Where Fires March Victorious is a first taster of what to come of the 11 tracks of the 54-minute long player.

Nevertheless, Tragedy And Triumph will not be a pure studio project but plans to storm the stages with a live line-up as soon as the pandemic circumstances allow it.

Tracklist:

01. Heldengrab – Intro

02. I, Triumphant

03. Five Arrows

04. Where fires march victorious

05. Beneath The Howling Gate

06. Of Mountains and Wardrums

07. In pride and sorrow

08. Ride for Revenge

09. Hymn for a newborn star

10. Where Mountains rise and Hearts fall – Instrumental

11. Lost War – Outro

Line-up:

Marius Berendsen – Instruments and composition

Raphael Weller – Lyrics and vocals

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*