Newsfeed

Amplified!: Plays everything…..

Amplified! - Mental Decay

Amplified states, «We play everything from classic rock to Country. Come see us out, or book us for your bar or event!».

Tracklist:

1. Decay (4:07)

2. Mental (4:49)

3. She (4:00)

4. Make It Thru (3:08)

5. Daydream (4:01)

6. Stay (4:56)

7. Head Up In The Clouds (5:01)

8. Struggle (3:18)

9. Shadow (3:20)

10. House Of Rock (2:32)

11. Winter (4:47)

Total Time 43:59

Line-up:

Jayson Hughes – vocals, guitars

Shawna Hall – vocals, keys, piano

Tim Grogean – bass, guitars, synth

Jamie Wernsmann – drums, percussion

   With

Ben Willis, Leif Hall, Silas Hall

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5870 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

1 Kommentar på Amplified!: Plays everything…..

  1. Tim Grogean // 4. september 2021 ved 05:06 // Svar

    Haunting dark rock, great listen.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*