Newsfeed

Pil Og Bue: With help from Firkant Mediedesign……

Pil Og Bue – Select 2 Players

This spring Pil & Bue had one of their concerts recorded, and with some help from Firkant Mediedesign this has been fashioned into a new music video for Select 2 Players! Made by the same hands as last video; Frank Rune Isaksen , Frikant Mediedesign.

Pil Og Bue (Bow And Arrow) are forceful duo from the very depths of northern Norway, who despite their minimal format sound like a full-blown band! Consisting of Gøran Johansen on drums and percussion, and one of Norway’s most unique and powerful voices, Petter Carlsen, on vocals and baritone guitar – Pil & Bue deliver an explosion of raw, hard, and melodic rock with a twist of darkness.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*