Newsfeed

Excruciation: Get on your knees and pray!

Excruciation - Repent, Sinners!

Get on your knees bastards… Get on your knees and pray! For the end is to come… Repent, Sinners! New single and video by Swiss extreme metal veterans Excruciation! A taste of things to come! Yesterday the single was unleashed on all digital platforms and as a limited 3″ mini-CDr including two additional versions of the song.

Repent, Sinners! is the first original track of the re-activated lineup from 1990/2007. Tentatively taken from the forthcoming album [p]ain. To be released in early 2022.

The world has gotten darker and so is Excruciation.

Excruciation says:

«We’re extremely happy to be back on the track after some throwbacks during the last year and we are not just talking about the Covid pandemic but also of private and health issues. Time was dark and this is the result! «C».

Finally, a new track was released with the new lineup featuring George on guitars who was already a member in 1990 and 2007/2008.

This song may or may not be part of the new album presumably called “[p]ain”, so it is a glimpse of things to come.

12 songs have been written, so Repent, Sinners! We’re back.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*