Newsfeed

Lower Automation: Noise-adjacent mathpunk from Illinois…..

Lower Automation - Combower

Chicago’s noise/math-rock trio Lower Automation have just shared a music video for a song from their new self-titled debut album released earlier this month on Zegema Beach Records.

Entirely captured on a VHS camera, this new video for Combover was directed by Matt Gans and is now playing at Decibel Magazine, who commented «There are many reasons Chicago’s Lower Automation deserve praise. Definitely towards the top of that list is their building of a wheel in which Botch, Wire, DEVO, KEN Mode, Nation of Ulysses, At The Drive-In and the Dillinger Escape Plan comprise the spokes before it gets punctured by a spike strip built by The Locust. Lower Automation describe themselves as, «Noise-adjacent mathpunk from Illinois».

The follow-up to the band’s 2018 critically acclaimed second EP Shoebox Companion features 10 new tracks that show Lower Automation constantly pushing the envelope by offering an explosive, frenetic and inventive concoction of mathcore, noise-rock, metal and punk.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*