Newsfeed

Blind Man`s Gun: Waiting for better days to release their second full length album…..

Blind Man`s Gun - Fireblade

German heavy/hardrock band Blind Man’s Gun released their new single Fireblade. The single was recorded, mixed and mastered by Prof. Bedroom Production. Artwork: Naddy Gunn Photography ; Music: Lars Springer/Nadine Meyer , Lyrics: Nadine Meyer.

Blind Man’s Gun was formed in 2011 at Hamburg, Germany as a female fronted heavy rock and metal band on the ashes of an other band. The band released their debut EP Helldorado in 2013 and full length album Beyond The Darkness in 2016. In 2020 after the COVID situation appeared and the band decided to release several singles independently, waiting for better days to release their second full length album. The track Down To The Devil,

Nadine Meyer (Vocals)

Lars Springer (Lead Guitar)

Dirk Philipowski (Bass)

Jörn Dackow (Drums)

Thomas Ruß (Lead Guitar)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*