Newsfeed

Korax Mvd: We celebrate the new video with lyrics in Spanish!

Korax Mvd - Calles Desiertas

It’s always real nice to have musicians sending updates about their music, Today I received this, Hi Ulf!

We are releasing a new video from our EP: Días Extraños with the track Calles Desiertas,

To celebrate the new video we offers the lyrics in Spanish!

Letra:

Hay un lugar

cerca de aquí

donde terminan

las calles desiertas

y es donde

te sentí gritar

Vuelve ya!

Siento esa herida

entre el cielo y la tierra

y mientras dura

el toque de queda

espero que sigas

estando ahí

Siempre igual

Ya no voy a ser

nunca igual

No voy a cambiar

Únete a mí

una vez más

Para ya nunca

volver atrás

Busco en tu cuerpo

donde vivir

No me lo niegues

no vas a morir

Sangre corriendo

hasta el fin

Vos y yo

Ya no voy a ser

nunca igual

No voy a cambiar

Espero que sigas

estando ahí

Espero que sigas

estando ahí

Ya no voy a ser

nunca igual

No, no voy a cambiar

Espero que sigas

estando ahí

Korax Mvd, a dark/experimental/industrial band formed in Montevideo, Uruguay in 2020, has released their first EP Días Extraños on April 16th. Despite being a new band, its members are musicians with extensive experience in underground music.

Tracklist:

1. Conexión.

2. Calles Desiertas.

3. Hielo Negro.

4. Noche A Noche.

Attracted by the idea of experimenting with different ways of musical creation and sharing the interest in dark and industrial sounds, Natalia Arocena former member of the dark metal band Upon Shadows and André Goldman, very well known for his participation in the local post punk band La Memoria joined forces to create something unique. The lyrics have a narrative focused on the dark and dystopian. A style that could be called cyberpunk/transhumanism.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*