Newsfeed

Sorg: An Ocean That Carries The Burden Of Time And Sorrow…..

Sorg - Haf Sem Ber Tímans Og Harmanna Farg

Icelandic dark metal band Sorg released their new album Haf Sem Ber Tímans Og Harmanna Farg. The release was recorded, mixed and mastered at Galdr Studios by Víðir Mýrmann Thrastarsonand.

Sorg was formed as a one-man project by Icelandic painter, musician and philosopher – Víðir Mýrmann Thrastarsonand. The influence is a variety of disparate rock and metal genres, and contains interest in alchemy, romanticism, folklore,  philosophy and history.

Haf Sem Ber Tímans Og Harmanna Farg (An Ocean That Carries The Burden Of Time And Sorrow) is a concept sea album about hopes, maturity, faith and life and death.

The musician Sorg or Mýrmann has released a fascinating  and fresh album. The lyrics deals with a sea hazard and a young boy who is put to sea to learn about life and learn to work, become a man. Eight adventures songs about development, survival, time, hopes, glory and grief.

1. Drengur 03:23

2. Áhöfn 03:56

3. Segl 02:53

4. Brim 03:59

5. Logn 05:48

6. Stormur 02:44

7. Von 02:30

8. Land 03:28

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*