Newsfeed

Ramage Inc: In the studio writing and producing material…..

Ramage Inc! - ?

Ramage Inc is an epic, progressive metal from Edinburgh, and probably Scotland’s best-kept secret.

The band was formed by Ramage for the purpose of bringing life to his musical work. Together with his faithful musical companions the music takes on a new level of energy and elegance in a live environment. Layered Reality Productions has signed a deal with the band Ramage Inc.

Ramage Inc is now a part of the ever expanding LRP family and LRP will be in charge of the promotion and release of the band’s next album. We are very excited to work with the guys and that goes both ways as can be seen in the video linked below or by clicking the image above,

The band is now in the studio writing and producing material, posting updates to their socials as this process is happening, so be sure to follow the band to stay on top of updates!

Line-up:

Paul Hammy Hameed     – Drums, ex-Immanis

Allan Hef Forsyth              – Guitars, ex-Immanis, ex-Massacre On The Fjords

Bryan Ramage -Vocals, Guitars, Psion, ex-Immanis

Marcin Buczek – Bass

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*