Newsfeed

Barbarian Prophecies: With a conceptual album about the mysteries of man…..

Barbarian Prophecies - Horizon

dav

Barbarian Prophecies is a death metal band from Spain formed in 2000.

The band edit: Conquerors Of The Wolfthrone (Demo 2002); War Is Imminent (EP 2004); War (Demo 2006); Condemned land…The War Begins (LP 2009); Remember The Fallen (LP 2011); XIII (LP 2013), Remains Of Existence (EP 2015).Origin (2018). The last album was recorded at Kollapse Studios by Iván Ferro and mastered at Fascination Street Studios by Jens Bogren.

Now the band are back with new album entitled Horizon, set to be released on August 16th (digital) and CD and LP on November 1st via Base Record Production, Hecatombe Records, Violence In the Veins and Iron Matron Records.

Horizon is a conceptual album about the mysteries of man, the origin of the universe and the existence of life in it. The music contains a lot of experimental parts and a mix of diverse styles including passages supported by synths, but with classic death metal sound.

Tracklist:

    Alpha

    Among Us

    Phi

    Supreme vampire

    Morte Negra

    Horizon

    The Sign

    Psi

    Übermensch

    Omega

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7409 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*