Newsfeed

XCIII: With a time-lapse of an irreversible experience…..

XCIII – ?

My Kingdom Music is proud to present XCIII, an avantgarde by Guillaume Beringer from France.

Avantgarde music, prog-rock, coldwave, warm female voices is what you are going to experience with the new album.

In its desire of experimenting, XCIII transports the listeners into a dreamy, hypnotic soundscape thanks to its disturbing atmospheric voluptuousness that find its musical references in bands like Ulver, Puscifer, Porcupine Tree, Anathema. The album will be mastered by Steve Kitch from The Pineapple Thief (already at work with Opeth and the same The Pineapple Thief) and will be released on January 2022: a time-lapse of an irreversible experience and the consequences that imply.

Track list:

    Sway

    Abstract

    Life Seeks Death

    The Blue

    S.A.L.T (bonus)

    Sway Remix (bonus)

    Abstract Remix (bonus)

XCIII, music news, France, Guillaume Beringer, Steve Kitch, Pineapple Thief, Opeth, Ulver, Puscifer, Porcupine Tree, Anathema,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*