Newsfeed

Dead Defined: With the most creative and edgy songs…..

Dead Defined - Rise And Stall

Dead Defined’ is a solo project founded in 2018 by vocalist and songwriter Craig Ewan from Toronto, Ontario, Canada. This project is in affiliation with Voodoo Records Canada. Produced/engineered by Mike Dmitrovic (Mikey D).

Dead Defined released new single Rise And Stall and Craig Ewan is very enthusiastic stating, «The new song has been out just over a week now and I’m happy to say, it’s been the best single launch I’ve had to date thanks to YOU!».

Canadian Alternative/Hard Rock band Dead Defined released their new single Rise And Stall was recorded in Toronto, Ont at Voodoo Records Studio and the official music video was filmed by Luke Camozzi of Camozzi Films.

The band founder Craig Ewan described the new single «I wanted to go back to my roots on this song, the early 2000’s hard rock type of vibes I grew up listening to. Bands like Three Days Grace, Nickelback, Papa Roach to name a few, and with those influences in mind I set to write a real banger when it came to this new release. I feel it’s one of the most creative and edgy songs I’ve written when it comes to capturing a big hooky chorus and that true American hard rock song structure that was so popular then and now. I’m excited to get this song out there and to hear the feedback, positive and negative». The track Today,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6715 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*