Newsfeed

Duvel: Adds layer of energy and drive…..

Duvel - Duvel

Three years following the release of their promising debut album Attempts At Speech, Oslo-based post-punk band Duvel are back with their self-titled sophomore album, due out on July 2nd via Fysisk Format.

Initially formed by Zacharias Flaathe on bass, Brage Lindebrekke on drums and Jack Holldorff on guitar and vocals, Duvel expanded into a four-piece band with the entrance of Kaspar Nikolaisen Hegre on keys right after the release of their debut album and this gives their sound an added layer of energy and drive, as well as dragging their music more towards 80’s new wave sound.  The track Human,


Recorded and produced by Morten Øby and Duvel, mixed by Morten Øby, the new album sees the Norwegian band merging a combustible post-punk sound with an 80’s goth-tinged rock and the irreverence of new wave sound, like of mix of Savages, Siouxsie and the Banshees and Priests.  

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*