Newsfeed

Malacoda: With dynamic spaces, with long epic passages filled with twists and turns…..

Malacoda – The Strain

The first single The Strain is out on all major streaming services. Malacoda announces their second release of the year, The Strain, on July 16th. This EP capitalizes on the band’s mastery over dynamic spaces, with long epic passages filled with twists and turns to keep listeners on their toes.

«There really is a balance of dark aggression and beauty in these songs». Frontman Lucas Di Mascio states. «That’s been the consistent tone with these four tracks- keeping it dark but letting some tender spots poke through».

With music described as «dark, foreboding and with lyrics to enjoy as well as unsettle». (Powerplay Mag UK) being a constant in the band’s sound, the next step would be to write a follow up to Restless Dreams. While looking for a drummer, the band recorded throughout the rest of 2019/2020 with friends behind the drum kit. Artwork by Yeganeh Ghasemi.

Malacoda is:

Lucas Di Mascio : Vocals & Keys

Wes MacDonald : Guitars

Zachary Zak Stulla : Bass

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*