Newsfeed

Haven State: Prog from The Golden Triangle….

Haven State - Adapt

The city center of Pittsburg is located on the delta between the Monongahela and Allegheny rivers, which form the Ohio River. The delta is called the Golden Triangle. It sounds like a great place to make music, and that’s what the band Haven State does! Prog music, and the album Adapt is the debut full-length witch was released some weeks ago.

Tracklist:

1. Walls Of Hollow (2:04)

2. Running (4:14)

3. Spaceman (5:51)

4. Origami (6:24)

5. Fungi (4:16)

6. Pelican Mouth Pouch (8:00)

7. Adapt (5:53)

Total Time 36:42

Line-up:

Josie Banks – Vocals

Cody House – Guitars

Brendan Mickoloff – Bass

Luke Martucci – Drums

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*