Newsfeed

R.I.P. Charlie Watts

Charlie Watts died at the age of 80. He started in The Rolling Stones in 1963, and has since been the drummer in the band.

«It is with great sadness that we report that Charlie Watts has passed away, it is stated in the announcement from the agent, according to the BBC».

Three weeks ago, the band announced that Watts had to drop the upcoming US tour No Filter Tour which the band has planned starting September 21 in St. Louis, Missouri, writes Rolling Stone.

Watts, along with Mick Jagger and Keith Richards, is one of the only Stones members to participate on all the albums.

Charles Robert “Charlie” Watts was born 2 June 1941 in London and died today Watts had a background in jazz and blues and decided on a music career when he was 13. He played in various bands before joining The Rolling Stones.

In June 2004, it was found that Watts had throat cancer, but the disease has been kept in check and even seems to have calmed down, so that he has been able to continue performing with The Rolling Stones.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*