Newsfeed

Somberwind: With obscure low male voices with the very melodic female voices…..

Somberwind - Remains

Remain is the debut album from Chilean band Somberwind, features 8 tracks plus a brief intro of classic gothic rock mixed with some dark metal influences. Vocals combine the obscure low male voices with the very melodic female voices. Is not a heavy metal album, even when some hard and heavy influences can be noticed in the production.

Line-up:

Marco Cusato: Vocals-Guitars-Programs

Caterina Nix: Vocals-Backing Vocals

Guest musician.

Andrew Scott – Drums

FFO The Sisters of Mercy, Anathema, Him, Dreadful Shadows, Mono Inc, Lord Of The Lost, Evanescence…

Recorded in Attic Records Studio, mixed and mastered in Canada, artwork: Cesar Mancilla & Dave Letelier.

Tracklist

Pyre

Emptiness

Under This Rain

The Spell

The Sad Face of Revenge

Coven

What Tomorrow Brings

Hard To Believe

You Don’t Belong Here

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*