Newsfeed

Death Ingloria: WithsSci-Fi stories accompanied by an animated comic!

Death Ingloria - Death Ingloria II: Death By Admin

Each of Death Ingloria’s albums are complete Sci-Fi stories accompanied by an animated comic.

Death Ingloria explores Humanity’s depths, its heights, and its inevitable conclusions through rock music, comic art and animation

Modern metal band Death Ingloria have released their video Battle Stations and the song is from their upcoming album,

Front woman Galina Rin commented: «Of all of our videos this one means the most to us. It depicts true, lived through events and ones that could very easily be repeated. By normalizing public violence we cause it to seep and stain our collective identity until it becomes so ingrained in who we are that we give it it’s own annual celebration».

Line-up:

Galina Rin – Vox & Guitar
Luc Pomfret – Drums
Dr Mobius – Bass  

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*