Newsfeed

Enemy Inside: With song about imbalance in society….

Enemy Inside – In My Blood

Enemy Inside have unleashed a new exceptional single & video, In My Blood,

In My Blood is a song about imbalance in society. The gap between rich and poor. One part lives in abundance & gluttony, while others fights to survive. The mid-tempo song is thought-provoking and directs to where we often prefer to look away. It captures the topic and feelings from reflectiveness to anger by changing the dynamic with softer and harder parts. In My Blood is one of eleven songs from the album Seven which was released two days ago.

The album comes as digipak CD, White vinyl (limited to 250 copies), Crystal Clear with gold & white Splatters vinyl (limited to 250 copies) as well as digital streaming and download formats.

In My Blood is the follow up single of the band’s previous four singles.

Enemy Inside are:

Nastassja Giulia (Vocals)

Evan K (Lead Guitar)

David Hadarik (Rhythm Guitar)

Dominik Stotzem (Bass)

Feli Keith (Drums)

1. Crystallize 03:20

2. Alien 03:15

3. Release Me 03:31

4. Break Through 04:47

5. In My Blood 03:31

6. Bulletproof 03:42

7. Seven 03:56

8. Black Butterfly 04:46

9. Black And Gold 04:22

10. Dynamite 03:16

11. Crush 03:29

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*