Newsfeed

The Damned Few: Forges their songs with bare hands, blood, sweat and tears.

The Damned Few - Why

Powerful, energetic rock’n’roll from The Netherlands: The Damned Few are back with their new music and ready to rock the stages with a fresh line-up.

The Damned Few forges their songs with bare hands, blood, sweat and tears. A supersonic blow, straight to the head. Why is the forerunner of their new EP Black Blooded Woman, to be released this September.

For fans of: Rival Sons, Halestorm, The Pretty Reckless, Dorothy and Black Sabbath.

Why is about not being able to let go of what is bad for you, holding on to what you are used to and the fear of being alone.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*