Newsfeed

Aeon Zen: The hype is real…..

Aeon Zen - Transversal - I: Twilight

The hype is real, as Aeon Zen has released their music video for the first part of their new release Transversal to the masses today! This 4 minute prog experience gives a glimpse into the musical world that is found on this release! The track Transversal – I: Twilight

And the best part is… This is just the beginning! Because on the 24th of September 2021, the complete 30+(!) minute song will be available as a music video on youtube as well to celebrate this albums release and Aeon Zen’s career.

When asked about this video, Rich had the following to say:

«Transversal is the most ambitious album we’ve made and the video definitely mirrors that. Telling the Aeon Zen saga is no mean feat and the video for I: Twilight is just the beginning. Closer to the album release date we will also be debuting a music video for the entire album. As you can see, this first part shows themes from our debut album, and subsequent tracks will continue that idea through Aeon Zen’s entire history, echoing the concept of the music on the album».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*