Newsfeed

Seeds Of Mary: Music and red wine is a good combo……

Seeds Of Mary - Serendipty

Bordeaux is famous for their making very of very good red wine, but there are obviously other things that are made in Boudreaux. The band Seeds Of Mary makes music with rock, metal and grunge influences. Music and red wine is a good combo.

The band was formed in 2011, released their second album The Blackbird And The Dying Sun. With more than 120 concerts and 5 tours to its credit, the group was able to share the stage with artists such as Nashville Pussy, Klone, the Wampas, Foals, Peter Pan Speedrock, Aqme, Bukowski, Headcharger, etc. The track Sanity In Statistical is off their third album Serendipity.

Seeds Of Mary, these are 5 bad seeds fed with rock and Bordeaux porridge. The latest crop is called Serendipity, an album both dark and hopeful, violent and airy, focused on the future and inhabited by the past. The old track The Atheist,

Line-up:

Jérémy Dourneau – Vocals

Julien Jolivet – Guitar

Raph Gatuingt – Guitar / Vocals

Eliott Le solleu – Bass

Aaron Silvestre – Drums

 Seeds Of Mary   music is rooted as much in metal (Gojira, Katatonia, Alice In Chains, Faith No More) as rock in all its forms (Beatles, Pink Floyd) and this weed has not finished invading the territory like This is evidenced by their tours to the four corners of France. The latest crop is called Serendipity, the band’s third album at once dark and hopeful, violent and airy, focused on the future and inhabited by the past.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*